Kolme askelta Ellingtonin itsepalvelun käyttöönottamiseen

Olemme jo aiemmin blogissamme kirjoittaneet pilvipalveluiden mukavuudesta sekä siitä, miksi kehitimme Ellingtonin itsepalvelun prosessien nopeuttamiseksi ja mukavammaksi tilausjärjestelmäksi painotuotteille. Tämä on erityisen kätevä työkalu kaikille yrityksille, jotka tilaavat markkinointimateriaaleja.

Vallankumous painoteollisuudessa

Me Ellingtonilla uskomme, että innovaatio vie eteenpäin ja painotuotteiden tilaamisen pitäisi olla yksinkertaista, kätevää ja miksei myös hauskaa! Nyt ensimmäistä kertaa Suomessa voit hinnoitella ja tilata painotuotteita suoraan verkosta, paljon nopeammin ja kätevämmin kuin postin, puhelimen tai sähköpostin kautta. Ellingtonin verkossa on yli 200 painokonetta ja taustalla meidän huolella suunniteltu, täyden palvelun talo, sekä 25 vuoden kokemus painoteollisuudesta. Ainutlaatuinen ohjelmistomme muuttaa painoteollisuuden perusluonnetta, sillä tilaaminen, prosessin seuraaminen ja logistiikka ovat helpompia kuin koskaan ennen.

Mitä asiakkaamme sanovat palvelustamme?

Ellingtonin painotuotetalusta on tietysti sitä parempi, mitä enemmän sitä käytetään. Olemme kysyneet niiltä, jotka jo tilaavat suoraan itsepalvelustamme, mikä heitä siinä miellyttää. Yksimielisesti he arvostavat eniten merkittävää ajansäästöä! Painotuotteiden tilaaminen on nyt yhtä selkeää ja kätevää kuin taksin tai ruoan tilaaminen kotiin. Toiseksi he ovat iloisia siitä, että Ellingtonin itsepalvelu toimii myös arkistona; kaikki tilaushistoria on näppärästi yhdessä paikassa. Ja logistiikka – sen järjestämme puolestasi minne tahansa tällä planeetalla!

Ellingtonin itsepalvelun käyttöönottoon tarvitaan vain muutama helppo askel!

Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen. Näin saat kätevän katsauksen Ellingtonin pilvipalveluun ja opit muutamien yksinkertaisten esimerkkien avulla, kuinka voit tilata painotuotteita heti.

Samalla voimme keskustella juuri sinun yrityksesi tarpeista ja toiveista ja kuinka koko tiimisi voi tulla mukaan ”laivaan”. Yhteyden meihin saat täältä, tai laita viestiä eemeli.kiuru@ellington.fi, niin päästään alkuun!


09.01.2024 • Ellington