Pilvipalvelut, jotka on suunniteltu sinun yrityksesi tarpeisiin, helpottavat elämääsi

Kuvittele, että jokaisen pankkisiirron jälkeen sinun täytyisi mennä pankkiin henkilökohtaisesti ja säilyttää kaikki kuitit, laskut ja maksutilaukset paperilla! Entä jos sinun pitäisi seurata käteismaksujasi itse, jos haluaisit tietää kuinka paljon rahaa tililläsi on jäljellä? Tai mennä taas erikseen pankkiin passi kädessä? Eipä siitä olekaan niin kauan aikaa, kun asiat olivat juuri näin.

Kaikki siirtyy pilveen!

Tänään elämme virtuaalisten palvelimien ja verkkopalveluiden maailmassa. Nämä näyttävät olevan ainoita tapoja hankkia, käsitellä ja tallentaa tietoa. Kaikki tämä on niin luonnollista, että emme yleensä edes ajattele, että mediat, sosiaalinen media, suoratoistopalvelut ja monet muut palvelut toimivat juuri pilvipalveluiden ansiosta. Digipilvet määrittelevät käytännössä ihmisen ja teknologian päivittäiset suhteet.

Algoritmi kokoaa palvelutiedot yhteen

Alasta ja liiketoiminnan erityispiirteistä riippuen algoritmit palveluiden takana voivat vaihdella. Jos ajattelemme vaikka vakuutusvälityspalveluita, heidän keskipisteenään on asiakas, jolle tarjotaan eri vakuutusyhtiöiden tuotteita ja palveluita. He eivät tee erillisiä kyselyjä, vaan heidän algoritmissaan on eri vakuutusyhtiöiden vakuutustarjoukset jo ehdoin ja hinnoin. Ihminen saa tähän alustalle syöttämällään datalla heti vaihtoehdot, joista hän voi valita sopivan sopimuksen ja solmia sen heti.

Siksi pilvipohjaisten palveluiden suurimpana etuna on yksinkertaisuus ja läpinäkyvyys. Ei tarvitse tehdä hintakyselyitä tai odottaa ärsyttäviä vastauksia. Ei tarvita edes erityistä asiantuntemusta alasta; pilveen kertyy riittävästi ennakkotietoa, joka auttaa tekemään oikeita päätöksiä.

On ilo ilmoittaa, että Ellington on Suomessa ensimmäinen painoteollisuuden alalla, joka on kehittänyt oman algoritminsa painotuotteiden tilaamiseksi. Ellington+ saattaa olla tällä hetkellä innovatiivisin ja ainutlaatuisin painotuotantoalusta. Järjestelmämme ei perustu staattisiin hinnastoihin tai vakiotuotteisiin, vaan meillä on satoja erilaisia painokoneita, joihin innovatiivinen teknologia suunnittelee ja hinnoittelee työsi saumattomasti sopivuuden mukaan, algoritmin ohjaamana. Yhteyshenkilösi Ellingtonissa syöttää kaikki tarvittavat vakiotuotteet ja voit muuttaa määriä ja vertailla hintoja mukavasti ja joustavasti. Koko prosessista vastaa ja työn sujuvaa etenemistä valvoo tietenkin Ellington.

Pilvet luovat järjestelmän ja tuntevat historian

Emme ehkä muista, kuinka suuri oli sähkölaskumme kymmenen vuotta sitten tai kuinka monta kertaa käytimme viime vuonna Boltin taksia, mutta pilvipohjaisessa järjestelmässä kaikki palvelumme ja tilaushistoriamme ovat tallessa. Se auttaa meitä pitämään kulut kurissa, mutta tietysti myös tekemään henkilökohtaisia ehdotuksia palveluntarjoajalle. Molemmat tavat tarjoavat meille tietoja, joita voimme helposti vertailla ja analysoida, ja tehdä lopulta älykkäämpiä päätöksiä palveluntarjoajien valinnassa.

Käyttäjäystävällisyys ja ajan säästö

Vaikka virtuaaliset järjestelmät ovat näkymättömiä ja nopeita, niiden takana on paljon ihmistyötä. Verkkopalvelun kehittäminen voi viedä vuosia ja muutoksia sekä täydennyksiä tarvitaan jatkuvasti. Tästä huolimatta älykkäät pilvipohjaiset palvelut säästävät meille joka päivä paljon henkilökohtaista- ja työaikaa.

Kiinnostaako tietää miten Ellingtonin pilvipalvelu voisi nopeuttaa teidän prosesseja? Ota yhteyttä täältä, tai laita viestiä eemeli.kiuru@ellington.fi, niin jutellaan lisää.


31.10.2023 • Ellington