Kuinka Ellingtonin pilvipalvelu syntyi?

Jokainen todella hyvä teknologinen ratkaisu syntyy huutavasta tarpeesta. Muutama vuosi sitten me Ellingtonilla tajusimme, että osaamisemme, kokemuksemme ja tiedon määrä oli liian suuri pidettäväksi vain työntekijöidemme päässä.

Niinpä aloimme luoda pilvipalvelua, johon kaikki tieto voitaisiin koota. Aluksi kehitimme tehokkaan algoritmin, joka kokoaisi yhteen eri painotalot ja painokoneet. Ja tarkoitamme tässä kaikkia erikseen, koska niiden erityispiirteet, suorituskyky ja painettavat materiaalit vaihtelevat palveluntarjoajasta riippuen.

Pilvipalvelu omalle yritykselle

Tämä oli jo meille itsellemme varsin hyvä työkalu. Tarjouskyselyt jäivät pois heti alusta alkaen, koska alustamme osasi seuloa parhaat tarjoukset. Työ muuttui välittömästi nopeammaksi ja järjestelmällisemmäksi. Sitten huomasimme, kuinka paljon säästämme aikaa tiimin kouluttamisessa ja erityisesti uuden kollegan perehdyttämisessä. Uuden henkilön on paljon helpompi etsiä tietoa ja perehtyä aiempiin työprosesseihin, ja kokeneet asiantuntijamme voivat näyttää kaiken yhdessä paikassa ja ottaa uudet tiimiläiset niin paljon nopeammin ”mukaan matkaan”.

Pilvipalvelu asiakkaalle

Tästä siirryimme jo askelen eteenpäin – jos nämä asiat tekevät työprosessit tehokkaammiksi meidän firmassamme, niin eikö se pitäisi toimia samalla tavalla myös asiakkaan puolella?

Kun tarkastelemme omaa asiakaskantaamme, on selvää, että meillä on mielenkiintoisia projekteja, jotka valmistuvat mittatilaustyönä, olivatpa ne sitten messuosastoja, erikoisratkaisuja kaupunkitilassa tai aivan ennennäkemättömiä painotuotteita. Sitten on taas suuri joukko tuotteita, joita yritykset tilaavat jatkuvasti ja joissa muuttuu vain ilme, flyereistä katalogeihin, tarroista kalentereihin. Siksi olemme nyt tuoneet Ellingtonin tilausympäristöön standardituotteet asiakkaillemme. Käytännössä tämä tarkoittaa itsepalvelua! Jos haluat, voit luoda uuden tilauksen aiempien tuotteiden pohjalta. Määrän muuttaminen, suunnittelun lisääminen ja kuljetuksen tilaaminen ovat kaikki erittäin helppoja. Tietysti Ellington valvoo tarkasti kaikkea ja vastaa koko prosessista. Seuraavaksi asetamme koko laskutuksen toimimaan Ellingtonin pilvipalvelun kautta ja käytössä on logistiikkamoduuli, jonka avulla voit tarvittaessa jakaa painotuotteesi ympäri Suomea, olivatpa ne sitten eri kaupunkien toimistoihin tai ketjumyymälöihin.

Kuinka aloittaa kaiken tämän kanssa?

Jos haluat henkilökohtaista konsultaatiota ota yhteyttä täältä, tai laita viestiä eemeli.kiuru@ellington.fi, niin jutellaan lisää.


19.10.2023 • Ellington